ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

H A.L.S GREECE CONSTRUCTION με την μακροχρόνια εμπειρία των στελεχών της στον τομέα των ανακαινίσεων κατοικιών και καταστημάτων και τα άρτια εκπαιδευμένα και εξοπλισμένα συνεργεία της, αναλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση του χώρου σας, όσο απαιτητική και να είναι, από το αρχικό στάδιο της μελέτης και του σχεδιασμού μέχρι την πλήρη παράδοση με ‘’το κλειδί στο χέρι’’.

Το τμήμα των ανακαινίσεων, με την πλήρη υποστήριξη και ενασχόληση Μηχανικών όλων των ειδικοτήτων ,έχει να επιδείξει άριστα έργα δίνοντας έμφαση τόσο στο αισθητικό όσο και στο λειτουργικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε ο νέος χώρος που θα σας παραδώσει να έχει διαχρονικότητα.

Μέλημα μας είναι η ιδανική λύση για όσους θέλουν να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης, τη λειτουργικότητα και την αισθητική του του χώρου, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος ,κάνοντας προτάσεις διαμόρφωσής ,δίνοντας ιδέες χρωματικών συνδυασμών, σωστής επιλογής υλικών, κατάλληλου φωτισμού και διακόσμησης του χώρου σας.

Διαφήμιση μας είναι, οι πελάτες μας!

Καλέστε μας για ΔΩΡΕΑΝ αυτοψία και μελέτη του χώρου σας και εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που σας προσφέρουμε.